HOME03 480 52 51 sport@lier.be

Familie Cup

×

Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.
Inhoud: 

In augustus organiseren we een speciale zevenkamp voor families.

Het doel van deze familiecup is heel simpel: de wedstrijd zo snel mogelijk afwerken maar nog belangrijker: een leuk sportief moment beleven met heel de familie! Deelnemen kan met 4 tot 7 familieleden die allemaal minstens één van de zeven proeven voor hun rekening nemen. 

Deze familiecup bestaat uit zeven uiteenlopende proeven waarbij er tijd bijkomt of waarbij er tijd kan afgaan. De volgende proeven zullen aan bod komen

- 800m lopen

- bar hangen: per 2 seconden dat je kan blijven hangen, gaat er 1 seconde van de totaaltijd af. (bij het TV-format is dit slingeren aan monkey bars)

- kogelstoten (3 kg): de verste van 3 pogingen wordt van meter omgezet naar seconden, verdubbeld en gaat van de totaaltijd af. (bij het TV-format is dit golfen)

- 500m roeien

- kubben: per geraakt target (5 in totaal) gaan er 10 seconden van de totaaltijd af. (bij het TV-format is dit schieten)

- bench press: het meest aantal gehoffen kilo's van 3 pogingen wordt omgezet naar seconden en de helft daarvan gaat van de totaaltijd af.

- 2000m fietsen

Deelnameprijs is 5 euro per familie.

Elke deelnemende familie krijgt een bon voor een gratis tapaschotel in Zomerbar La Acustica (aan CC de Mol) en elke deelnemer krijgt een gratis dagpas van NRG fitness Lier. Bovendien zal het gezin dat aan het einde van de zomervakantie de beste tijd heeft nog een extra sportieve prijs krijgen!

 

Onze eerste editie zit erop, hieronder vind je het eindklassement terug.