HOME03 480 52 51 sport@lier.be

Beweeg Overdag

Beweeg Overdag

De sportdienst en de dienstencentra bundelen de krachten en schotelen je een gezamenlijk beweeg- en sportaanbod voor tijdens weekdagen en overdag. Op deze manier kunnen we een groter publiek aanspreken en een bredere waaier aan activiteiten aanbieden. Je vindt het huidige overzicht van het driemaandelijks aanbod terug via het boekje van de dienstencentra. Onze wandelingen van 2024 vind je hier.

Iedereen is welkom!
Jong of oud, mobiel of minder mobiel. Voor elk wat wils.
Bij de meeste activiteiten kan je indien nodig op een aangepaste manier deelnemen naargelang je fysieke mogelijkheden.

Inschrijven?
Voor de meeste activiteiten moet je inschrijven. Dit kan in de dienstencentra voor hun activiteiten en in de Sporthal voor de activiteiten van de sportdienst.

Neem een beweeg-overdag-abonnement
Met een beweeg-overdag-abonnement op je UiTPAS neem je een jaar gratis deel aan al de activiteiten. Vanaf 2024 ontvang je bij aankoop van je abonnement eenmalig 25 UiTPAS-punten, er zullen echter geen punten meer worden uitgedeeld per activiteit.
• 45 euro of 9 euro UiTPAS met kansentarief
• Haal je abonnement bij de dienstencentra of op de sportdienst
www.sportinlier.be

Goed om weten! Wil je eens een les proberen of een activiteit meedoen zonder een abonnement te kopen? Dat kan zeker! Bij elke activiteit of les staat de prijs om deze éénmalig te volgen. Je kan ter plaatse betalen voor de start van de les of activiteit.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Spring even binnen bij een van de dienstencentra of bij sporthal de Komeet en dan helpen we je met veel plezier verder.

UIT IN LIER (Sporthal de Komeet)
Team verhuur infrastructuur en sport
Eeuwfeestlaan 183, 2500 Lier
tel. 03 480 52 51 | sport@lier.be | sportinlier.be
Dienstencentrum Het Schoppeke
Kanunnik Davidlaan 25, tel. 03 283 48 88
Dienstencentrum De Waaier
Dorpsstraat 111, Koningshooikt, tel. 03 481 61 05
dienstencentra@lier.be
www.lier.be (zoek op dienstencentra).